Websites

Websites


MEER DAN EEN Online visitekaartje


Bullet Point bundelt technische kennis en grafische capaciteiten met een stevige dosis communicatieknowhow. Met andere woorden, wij maken websites die je communicatie kracht bijzetten. Websites die je bedrijfsidentiteit uitstralen, je vindbaarheid vergroten én tot meer contacten leiden.

Wat je ook voor ogen hebt, als team halen we alles uit de kast en laten we niets aan het toeval over. Websites ontwikkeld door Bullet Point zijn:

  • strategisch doordacht en passen perfect in jouw totale communicatieplaatje

  • een streling voor het oog, dankzij: een sterk staaltje webdesign, passend bij je huisstijl en mobile friendly

  • gegeerd door Google en andere zoekmachines door straffe, SEO-vriendelijke webcontent 

  • uitermate gebruiksvriendelijk met een duidelijke structuur en uitstekende UX (user experience) voor jouw bezoekers

Verwacht je aan een website met alles erop en eraan. Helemaal hoe jij het voor ogen hebt.

Een website op maat

Ja, echt waar. Bullet Point maakt een website volledig op maat van jouw onderneming. Zowel op vlak van webdesign, content en meer. En met reden, want een website is geen losstaand medium. Het is onderdeel van een volledige communicatie- en marketingstrategie. Daarom bekijkt Bullet Point je website vanuit een breder perspectief.  We brengen niet alleen de doelstellingen van je webproject in kaart, maar verplaatsen ons tegelijk ook in de leefwereld van je kmo, die van je klanten en concurrenten. We brengen je noden en wensen in kaart en maken kennis met je producten, diensten en corporate identity. Want een goede website sluit aan bij jouw unieke bedrijfsidentiteit. Doorheen het hele traject mag je rekenen op een persoonlijke aanpak. Verder ontdek je onze complete werkwijze.

Via ons gebruiksvriendelijk en volwaardig CMS (content management systeem) beheer jij efficiënt en gemakkelijk je website. Alle essentiële features (bv. Open Graph Data, SEO-tabblad ...) zijn aanwezig om je nieuwe website tot het hoogste niveau te tillen. Wens je graag een aanpassing aan het CMS van je site of wil je een extra functionaliteit? Laat het ons gewoon weten. Omdat we werken met een zelfontwikkeld CMS kunnen we ook hier op maat werken van jouw behoeften.

Go all the way

Als je ervoor te vinden bent, gaan we nog een stapje verder. Om meer verkeer naar je nieuwe website te trekken, bedenken we een succesvolle online marketingstrategie. Alle nodige knowhow hebben we daarvoor in huis: een team grafisch ontwerpers, (SEO-)copywriters en een content marketeer/social media expert. Benieuwd? Contacteer ons dan snel. We promoten je website via de juiste kanalen en op de juiste manier. Zo haal je net dat tikkeltje meer uit je webproject en behaal je je vooropgestelde doelen.

En nadien? Dan meten we continu de resultaten. Een combinatie van analyse en gewoon gezond boerenverstand.

zo gaan we te werk:

1

JOUW VERHAAL

Dat is dé basis waaruit we vertrekken om jouw website te ontwikkelen en vorm te geven. Vertel ons alles over je bedrijf, je doelstellingen, je doelgroep, je product(en) en je verwachtingen. Zo kunnen we ons helemaal inleven in jouw onderneming en een website bouwen die precies is wat je nodig hebt. Strategisch sterk, gebruiksvriendelijk en met een krachtig webdesign. Samen met jou komen we tot een website die je bedrijf doet groeien.

2

ONS voorstel

Voor onze webbouwers echt uit de startblokken schieten, krijg je natuurlijk eerst een overzichtelijke offerte met een correcte prijs en haalbare timing. Daarnaast krijg je al een eerste ontwerpvoorstel te zien op basis van jouw gegeven input. Dat design overleggen we samen en passen we aan waar nodig totdat het volledig overeenkomt met jouw visie. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan begint het echte werk: het bouwen van je nieuwe website.  

3

de launch

Onze webbouwers bouwen de nieuwe site op een staging omgeving, waardoor jij de opbouw en progressie nauwgezet kan opvolgen. Nog een pluspunt: je kan tijdens het proces al feedback aan ons bezorgen. Zo blijven we goed op elkaar afgestemd gedurende het hele traject. Nadat onze front-end en back-end developers klaar zijn, is het grote moment aangebroken: je nieuwe website gaat online. We zorgen voor een vlotte lancering en houden alles nauwgezet in de gaten. Jouw nieuwe online visitekaartje is er, tijd om het aan buitenwereld te tonen!

4

OPVOLGING

Ons werk houdt niet op na de oplevering van jouw nieuwe website. We blijven instaan voor het nodige onderhoud en updaten van de webomgeving, alsook het oplossen van eventuele bugs. We ogen op een samenwerking op lange termijn waarin we jouw website blijven ontwikkelen en optimaliseren.

recent werk

Vroeger dachten wij aan aardbeien als je tegen ons over ‘frezen’ sprak, maar dankzij ons werk voor Fidomatic is dat lang verleden tijd. Hoe dat komt, ontdek je hier!

Lees meer

We care about your website. Met die ingesteldheid gingen we aan de slag om de webstek van Cares Assistance een volledige make-over te geven.

Lees meer

Zoals Nestify mensen ontzorgt bij de bouw van hun eigen nest, ontzorgden wij hen bij de bouw van hun nieuwe website. Ontdek hier het resultaat.

Lees meer