Websites

Bulldots bundelt technische kennis en grafische capaciteiten met een stevige dosis communicatieknowhow. Met andere woorden, wij maken websites die je communicatie kracht bijzetten. Websites die je bedrijfsidentiteit uitstralen, je vindbaarheid vergroten én tot meer contacten leiden.

Verwacht je aan een website met:

  • een doordachte structuur en domeinnaam
  • een weloverwogen, responsive webdesign dat aansluit bij je huisstijl
  • een gebruiksvriendelijk content management system (cms), waarmee je zelf de website beheert
  • straffe, SEO-vriendelijke content die zijn weg vindt via verschillende online kanalen

PROJECTAANPAK ZONDER POESPAS

Een website is geen losstaand medium, maar maakt deel uit van een geïntegreerde communicatiestrategie. Daarom bekijkt Bulldots je website vanuit een breder perspectief. We brengen niet alleen de doelstellingen van je webproject in kaart, maar verplaatsen ons tegelijk ook in de leefwereld van je kmo, die van je klanten en concurrenten. We brengen je noden en wensen in kaart en maken kennis met je producten, diensten en bedrijfsidentiteit. Beladen met die kennis formuleren we onze visie en een plan van aanpak.

Voor we het startschot geven voor de uitwerking van je webproject krijg je van ons een realistisch en betaalbaar voorstel. Een vaste prijs, een duidelijke timing en een ontwerpvoorstel. En vooral, geen verrassingen. Overtuigd van ons voorstel? Het wordt alleen maar beter, want ook tijdens het project geen gedoe. We communiceren met jou in mensentaal. Geen moeilijke woorden. Wel duidelijke en open communicatie. We denken met je mee en samen met jou ontwikkelen we een website of webshop die aan jouw verwachtingen voldoet.

ALS JE DAT WENST, GAAN WE ZELFS NOG WAT VERDER

Door de content op je website via geschikte kanalen te verspreiden, lokken we bezoekers naar je website. Wil je hierover meer weten? Ontdek hier meer over online marketing.

En nadien? Dan meten we continue de resultaten. Een combinatie van analyse en gewoon gezond boerenverstand.