Tips en advies rond websites - Bulldots

Ontdek in deze blog onze selectie trends die in 2022 je scherm gaan domineren. Sommigen maken een comeback, anderen zijn nieuw.

Lees meer

Eenmalig een website (laten) maken en daarmee is de kous af? Nee hoor, ook je webstek heeft een houdbaarheidsdatum. Ben je niet zeker of jouw website al toe is aan een grondige update? Lees dan snel verder.

Lees meer

Wil je een nieuwe website laten maken? Waar de ene webbouwer een open source CMS hanteert, werkt de ander met een closed source CMS. Euh, qué?

Lees meer

Een niet te kraken wachtwoord is een absolute must om je persoonlijke data te beschermen! Maar wat maakt een wachtwoord nu veilig? We helpen je op weg met deze tips.

Lees meer

GDPR of General Data Protection Regulation is de overkoepelende naam voor de nieuwe Europese privacywetgeving die de gegevens van Europese burgers overal ter wereld moet beschermen.

Lees meer

Misschien heb je er nog nooit echt op gelet, maar sommige URL’s beginnen met http:// en andere met https://. Beide fungeren als protocol tussen webbrowser en webserver, maar waarom doe je er beter aan om een https-verbinding te hebben voor je website of webshop?

Lees meer