Een greep uit onze succesverhalen - Bulldots

Eskofin

Onze klant Eskofin kijkt verder dan alleen de cijfers voor hun klanten. Dat hebben wij vertaald in een spiksplinternieuwe website.

Lees meer
Website B2B SEO

De Jonkman

Restaurant De Jonkman hun nieuwe huisstijl werd doorgetrokken in alle communicatie. Ook de website werd in een nieuw jasje gestoken: een nieuwe homepage en vol met heerlijke foto's. Zeker 2 sterren waard, vind je ook niet?

Lees meer
Website Horeca B2C

Tuinen Frederick Claeys

Onze vingers zijn dan wel niet zo groen als die van Frederick Claeys, maar van websites ontwerpen en bouwen hebben we gelukkig wel kaas gegeten. De nieuwe webstek die we voor onze favoriete tuinman ontwikkelden, is het perfecte voorbeeld van hoe een aantrekkelijk design, SEO-vriendelijke structuur en user experience hand in hand gaan om sterke resultaten te boeken.

Lees meer
Website B2C B2B

Floristo

Voortaan kun je al het schoons van Bloemen Vermandere ook online kopen. In de Floristo-webshop winkel je precies in een echte bloemenwinkel, maar dan snel en eenvoudig vanuit je luie zetel.

Lees meer
Webshop Website B2C SEO SEA

30 procent minder

Sorteren doen we allemaal. En toch bevat de gemiddelde restafvalzak nog heel zaken die er niet in thuis horen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, vonden MIROM en Imog. Bulldots to the rescue!

Lees meer
Website B2C

FSTVL

FSTVL had al ijssalons in Knokke, Deinze en Tielt en opent nu ook een vestiging in Aalter. Bulldots zorgde voor een gloednieuwe website en webshop.

Lees meer
Website Horeca B2C SEO