Een greep uit onze succesverhalen - Bulldots

Ten Parke

Vrije basisschool Ten Parke maakt deel uit van de scholengroep Sint-Rembert, waar we ook al andere knappe websites voor ontwikkelden.

Lees meer
Website School B2C

Du Jardin Natuursteen

Om de schoonheid van natuursteen goed weer te geven, is een knappe website nodig. Een kolfje naar de hand van Bulldots!

Lees meer
Website B2C

Cauwelier

Omdat de website van Cauwelier al een tijdje niet meer aan alle moderne vereisten voldeed, was het tijd voor een kleine makeover.

Lees meer
SEO SEA Website B2B

Mosmonster

Net zoals een dak na enkele jaren opnieuw ontmost moet worden, was ook de website van Mosmonster toe aan een opknapbeurt. Vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid waren de kernwoorden, extra leads verzamelen het doel.

Lees meer
SEO SEA Website B2C

30 procent minder

Sorteren doen we allemaal. En toch bevat de gemiddelde restafvalzak nog heel zaken die er niet in thuis horen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, vonden MIROM en Imog. Bulldots to the rescue!

Lees meer
Website B2C

Tuinen Frederick Claeys

Onze vingers zijn dan wel niet zo groen als die van Frederick Claeys, maar van websites ontwerpen en bouwen hebben we gelukkig wel kaas gegeten. De nieuwe webstek die we voor onze favoriete tuinman ontwikkelden, is het perfecte voorbeeld van hoe een aantrekkelijk design, SEO-vriendelijke structuur en user experience hand in hand gaan om sterke resultaten te boeken.

Lees meer
Website B2C B2B