TD Design


TD Design
heeft al meer dan 10 jaar ervaring in ambachtelijke houtrenovaties. De passie voor hout is groot en ze pakken altijd uit met creatieve oplossingen in lijn met de hedendaagse trends. Als specialist in houtrenovatie (decaperen, zandstralen en inkleuren) kan je er terecht voor het renoveren van meubels, trappen, plafonds, keukens, deuren enzovoort. Ook je stoelen krijgen een nieuwe look door een herstoffering.

Our job

Bullet Point kreeg de opdracht om de bestaande communicatiemiddelen een grondige restyling te geven. Zowel op vlak van lay-out als copy en structuur. Het logo en de baseline kregen daarbij een grondige opknapbeurt. Die nieuwe look werd doorgetrokken in de website en corporate folder.

Corporate folder

De corporate folder van TD Design werd nieuw leven ingeblazen dankzij de nieuwe stijl, een duidelijke structuur en een sterk staaltje copywriting. De hoofdactiviteiten worden duidelijk gecommuniceerd, het wekt vertrouwen op bij de lezer en zet aan tot contactopname. De perfecte relatiemarketingtool om net dat tikkeltje langer bij (potentiƫle) klanten te blijven hangen.

Website

Aan de hand van een uitgebreide zoekwoordanalyse, bepalen we welke termen belangrijk zijn om de website te voorzien van SEO-vriendelijke content (lees: vindbaar voor zoekmachines). Verder kreeg de website een duidelijke structuur en navigatie zodat bezoekers snel vinden waarnaar ze op zoek zijn. Dat komt de gebruiksvriendelijkheid alleen maar ten goede.

Ga gerust zelf eens op ontdekking op hun nieuwe website.