Ontdek ons werk voor Nestify - Bullet Point

Nestify

Wouter Torney en Heidi Vandenberghe begeleiden en ontzorgen mensen doorheen elke stap richting de creatie van hun eigen nest. Van stijlbepaling en budgettering tot het samenbrengen van de juiste architecten, studiebureaus en aannemers. Samen met partners coördineren ze ook de werken. Zo maken ze het mensen niet alleen gemakkelijk, ze zorgen ook voor een meerwaarde in het (ver)bouwverhaal.      

Om hun activiteit in de markt te zetten, hadden Wouter en Heidi nood aan een knappe huisstijl, sterke content en kwalitatieve communicatietools. Bullet Point nam het heft in handen en zorgde voor een aantrekkelijke website.

Website 

De website is een belangrijke schakel in de communicatiestrategie van Nestify. Het geeft geïnteresseerden een idee van de mogelijkheden en zet de capaciteiten van Wouter en Heidi in de verf.   

‘Bezint eer ge begint’ is een spreekwoord dat wij hoog in het vaandel dragen. Daarom stonden we eerst uitgebreid stil bij de structuur van de website. Een overzichtelijke navigatie was het resultaat van die oefening. Om vervolgens de afzonderlijke pagina’s te kunnen opbouwen, ontwikkelden we diverse paragraaftypes. Via onze content builder was het een koud kunstje om de inhoud af te werken.   

Het resultaat? Een visueel aantrekkelijke, overzichtelijke en vooral gebruiksvriendelijke website. Neem gerust een kijkje om zelf je oordeel te vellen.

Contacteer ons