Ontdek ons werk voor Fidomatic - Bullet Point

Fidomatic

Fidomatic is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van mechanische constructies en precisieonderdelen, alsook in de realisatie van machinebouw op maat. Ze zetten zich in voor de optimalisatie van bedrijfseigen processen (bv. automatisaties) van klanten uit tal van sectoren. Met hun passie voor mechanica maken ze écht het verschil voor hun klanten, elke dag opnieuw.   

Voor Fidomatic is een website vooral een tool om uit te pakken met hun mogelijkheden en om hun diversiteit aan realisaties weer te geven. En die website, die verdiende wel een inhoudelijke en visuele upgrade. Aan de slag dus!

WEBSITE


Structuur

Goed begonnen is half gewonnen. Bullet Point deed een uitgebreide zoektermanalyse, waarmee we de juiste structuur voor de website konden bepalen. We opteerden voor een hoofdnavigatie (met alleen een link naar de diensten) en een topnavigatie (met meer algemene pagina’s, zoals de blog, de realisaties,...). 

De rest van de website werd aan deze kapstok opgehangen.

Homepage

Wat er boven the fold (het gedeelte van de webpagina dat je scherm vult) gebeurt, is erg belangrijk. Je moet er meteen de juiste informatie krijgen, zonder dat je overladen wordt met prikkels. 

We zorgden voor een cleane oplossing, met een schermvullend beeld en een streepje corporate copy. De USP’s van Fidomatic komen er in tweede lijn bij. Onder the fold maakten we verwijzingen naar de andere belangrijke pagina's.

Content

Alle contentpagina’s, zoals de diensten, nieuwsberichten en realisaties, werden opgebouwd met vaste paragraaftypes. Zo krijgen we visueel aantrekkelijke pagina’s, doorspekt met content, beeld en grafische elementen.

Zo konden we ervoor zorgen dat de website snel en efficiënt gelanceerd werd. Bovendien heeft de klant de mogelijkheid om makkelijk content bij te maken dankzij ons gebruiksvriendelijk CMS.

Fidomatic website


Benieuwd naar het resultaat?

Surf snel naar de website om ons werk voor Fidomatic te bekijken.


Contacteer ons