Webteksten

Kernwoorden en synoniemen gebruiken op welbedachte plaatsen in je webteksten. Google loves it. Maar zijn je contacten er ook zo dol op? Dat zijn mensen, geen zoekmachines. Ze willen content die boeit. Overtuigt.

BULLDOTS SCHRIJFT WEBTEKSTEN DIE INHOUDELIJK STERK ÉN SEO-VRIENDELIJK ZIJN

Heldere, commerciële teksten met de juiste zoekwoorden en een logische structuur. Dat is wat je van ons als SEO-copywriter mag verwachten. Vraag je je af of jouw website of webshop goede SEO-teksten bevat? Bulldots neemt ze graag onder de loep. Meer zelfs, als je dat wenst, schrijven we op basis van een uitgebreide seo- of zoektermanalyse nieuwe, krachtige teksten. Het resultaat? Je website scoort hoger in de zoekresultaten van Google én in het hoofd van de lezer.

VOOR JOU GAAN WE VERDER DAN DE WEBTEKST

Bij Bulldots beperken we ons niet tot copywriting van SEO-vriendelijke webteksten. Google houdt rekening met meer dan 200 verschillende factoren. Het is onze plicht en onze passie om jouw website of webshop zo goed mogelijk te onderwerpen aan de wensen van Google. We houden rekening met gebruiksvriendelijke URL’s, metatitles (de blauwe titel in de zoekresultaten), metadiscriptions (de blauwe tekst die je ziet in de zoekresultaten), alt-tags (beschrijving van afbeeldingen), linkbuilding (interne en externe links), SEA en integratie met sociale media.

HEB JIJ EEN SEO-COPYWRITER NODIG?

Laat je webteksten schrijven door Bulldots.