Sterke, SEO-vriendelijke webteksten

Webteksten


WORD GEVONDEN

Wie een website heeft, wilt natuurlijk ook gevonden worden door zoekmachines zoals Google. Om ervoor te zorgen dat je doelgroep terecht komt op jouw site, moet je website zeker de juiste content bevatten. Kortom: SEO (Search Engine Optimization of Zoekmachineoptimalisatie) is cruciaal om goed te scoren tussen de niet-betaalde zoekresultaten.

Klinkt misschien simpel, maar dat is het niet. Kernwoorden en synoniemen gebruiken op welbedachte plaatsen in je webteksten. Google loves it. Maar zijn je klanten er ook zo dol op? Dat zijn namelijk mensen, geen zoekmachines. Zij willen content die boeit, overtuigt en aangenaam leest. Copywriting is een stiel apart, zeker voor het voor het web. Doe daarom beroep op onze SEO-copywriters die van jouw website aantrekkelijk leesvoer maakt voor bezoekers én Google. 

STERKE ÉN SEO-VRIENDELIJKe webcontent

Heldere, commerciële teksten met de juiste zoekwoorden en een logische structuur. Dat is wat je van ons als SEO-copywriter mag verwachten. Vraag je je af of jouw website of webshop goede SEO-teksten bevat? Bullet Point neemt ze graag onder de loep. Meer zelfs, als je dat wenst, schrijven we op basis van een uitgebreide SEO- of zoektermanalyse nieuwe, krachtige teksten. Het resultaat? Je website scoort hoger in de zoekresultaten van Google en wordt graag gelezen door je doelgroep.

VOOR JOU GAAN WE VERDER DAN DE WEBTEKST

Google houdt rekening met wel meer dan 200 verschillende factoren bij het ranken van de zoekresultaten. Goede, SEO-vriendelijke webcontent is dus maar een onderdeeltje van een veel groter geheel. Goede SEO start al bij het bouwen van je nieuwe webomgeving. Daarom beperken we ons bij Bullet Point niet enkel tot sterke copywriting, maar houden we ook rekening met:

- Gebruiksvriendelijke URL's
- Goede meta titles (de blauwe titel in de zoekresultaten)
- Sterke meta descriptions (de beschrijving onder de titel)
- Doordachte alt-tags (beschrijving van afbeeldingen)
- Voldoende linkbuilding (interne en externe links)
- SEA-campagnes (Search Engine Advertising)
- Integratie met sociale mediakanalen
- ...

Het is onze plicht en passie om jouw online visitekaartje zo goed mogelijk te onderwerpen aan de wensen van Google zodat die goed scoort. 

een SEO-COPYWRITER inschakelen?

Laat van je horen en we maken er meteen werk van.