Webshops

Webshops


E-commerce

Webshops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Logisch, want een sterke webwinkel kan jouw omzet aanzienlijk verhogen. Biedt een webshop ook voor jouw bedrijf mogelijkheden en wil je daarom graag een online winkel starten? Bullet Point maakt zowel B2C- als B2B-webshops die passen bij je totale online marketing en e-commercestrategie, je doelgroep en je producten.

Wat je ook voor ogen hebt, als team halen we alles uit de kast en laten we niets aan het toeval over.
Webshops ontwikkeld door Bullet Point zijn:

  • strategisch doordacht en passen perfect in jouw totale communicatieplaatje
  • een streling voor het oog, dankzij: een sterk staaltje webdesign, passend bij je huisstijl en mobile friendly
  • gegeerd door Google en andere zoekmachines door straffe, SEO-vriendelijke webcontent 

  • uitermate gebruiksvriendelijk met een duidelijke structuur en uitstekende UX (user experience) voor jouw bezoekers

Kortom, wij maken voor jou een webwinkel met alles erop en eraan. Helemaal hoe jij het voor ogen hebt. Zo begin jij succesvol met jouw e-commerceverhaal.  

Een webshop op maat

Bullet Point ontwikkelt niet zomaar webshops, we maken een webwinkel volledig op maat van jouw onderneming. Zowel op vlak van webdesign, content en meer. En daar hebben we onze redenen voor. Een online winkel is namelijk geen losstaand medium, maar maakt deel uit van een volledige communicatie- en marketingstrategie. Een goede webshop sluit aan bij jouw unieke bedrijfsidentiteit, is afgestemd op de producten die je verkoopt en spreekt natuurlijk je doelgroep aan. Daarom luisteren we heel aandachtig naar jouw verhaal, want net als jouw bedrijf is jouw webshop uniek.

We werken dus zelden met standaardpakketten. Integendeel, Bullet Point verplaatst zich in de wereld van jouw kmo, die van je klanten en ook de concurrenten. Samen brengen we de doelstellingen van je webproject in kaart en starten we met het ontwikkelen van je webshop. Doorheen het hele traject mag je rekenen op een persoonlijke aanpak. Verder ontdek je onze complete werkwijze.

Via ons gebruiksvriendelijk en volwaardig CMS (content management systeem) beheer jij efficiënt en gemakkelijk je webshop. Alle essentiële features (bv.: Open Graph Data, SEO-tabblad...) zijn aanwezig om je webwinkel tot het hoogste niveau te tillen. Wens je graag een aanpassing aan het CMS van je e-shop of wil je een extra functionaliteit? Laat het ons gewoon weten. Omdat we werken met een zelfontwikkeld CMS  kunnen we ook hier op maat werken van jouw behoeften.

Go all the way

Als je ervoor te vinden bent, gaan we nog een stapje verder. Om meer verkeer naar je nieuwe webshop te trekken, bedenken we een succesvolle online marketingstrategie. Alle nodige knowhow hebben we daarvoor in huis: een team grafisch ontwerpers, (SEO-) copywriters en een content marketeer/social media expert. Benieuwd? Contacteer ons dan snel. We promoten en verspreiden je webwinkel en producten via de juiste kanalen en op de juiste manier. Zo haal je net dat tikkeltje meer uit je e-commerceproject en behaal je je vooropgestelde doelen.

En nadien? Dan meten we continue de resultaten. Een combinatie van analyse en gewoon gezond boerenverstand.

zo gaan we te werk:

1

JOUW VERHAAL

Dat is dé basis waaruit we vertrekken om jouw webshop te ontwikkelen en vorm te geven. Vertel ons alles over je bedrijf, je doelstellingen, je doelgroep, je product(en) en je verwachtingen. Zo kunnen we ons helemaal inleven in jouw onderneming en een webwinkel bouwen die precies is wat je nodig hebt. Strategisch sterk, gebruiksvriendelijk en met een krachtig webdesign. Samen met jou komen we tot een webshop die je bedrijf doet groeien.

2

ONS voorstel

Voor onze webbouwers echt uit de startblokken schieten, krijg je natuurlijk eerst een overzichtelijke offerte met een correcte prijs en haalbare timing. Daarnaast krijg je al een eerste prototype te zien op basis van jouw gegeven input. Dat design overleggen we samen en passen we aan waar nodig totdat het volledig overeenkomt met jouw visie. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan begint het echte werk: het bouwen van je webshop.  

3

de launch

Onze webbouwers bouwen de nieuwe webshop op een staging omgeving, waardoor jij de opbouw en progressie nauwgezet kan opvolgen. Nog een pluspunt: je kan tijdens het proces al feedback aan ons bezorgen. Zo blijven we goed op elkaar afgestemd gedurende het hele traject. Nadat onze front-end en back-end developers klaar zijn, is het grote moment aangebroken: je nieuwe e-shop gaat online. We zorgen voor een vlotte lancering van je webwinkel en houden alles nauwgezet in de gaten. Het e-commerce-avontuur is begonnen.

4

OPVOLGING

Ons werk houdt niet op na de oplevering van jouw nieuwe webshop. We blijven instaan voor het nodige onderhoud en updaten van je e-shop, alsook het oplossen van eventuele bugs. We ogen op een samenwerking op lange termijn waarin we jouw webshop blijven ontwikkelen en optimaliseren.

recent werk

Voortaan kun je al het schoons van Bloemen Vermandere ook online kopen. In de Floristo-webshop winkel je precies in een echte bloemenwinkel, maar dan snel en eenvoudig vanuit je luie zetel.

Lees meer

FSTVL had al ijssalons in Knokke, Deinze en Tielt en opent nu ook een vestiging in Aalter. Bullet Point zorgde voor een gloednieuwe website en webshop.

Lees meer

Op de kleurrijke nieuwe webomgeving van SiVi (het Technisch Instituut Sint-Vincentius) zie je alle opleidingen in één oogopslag. Dat was onze eerste doelstelling. Daarnaast was er de specifieke vraag voor een inschrijvingsmodule. Ook daarvoor werd een aparte functionaliteit ingebouwd in het CMS.

Lees meer