Webshops

Bulldots maakt webwinkels die je omzet verhogen. Of het nu gaat om B2C - of B2B-webshops. We ontwikkelen e-commerce websites die je bezoekers een gevoel van vertrouwen geven. E-shops die gebruiksvriendelijk zijn en passen bij je strategie, doelgroep en producten.

Verwacht je aan een webwinkel met:

  • een doordachte structuur, zodat klanten makkelijk vinden wat ze zoeken
  • een weloverwogen, responsive webdesign dat aansluit bij je huisstijl
  • een gebruiksvriendelijk content management system (cms), waarmee je zelf je webshop beheert
  • straffe, SEO-vriendelijke content, waardoor je webshop sneller gevonden wordt in de zoekmachines

EEN WEBSHOP OP JOUW MAAT

Net als een website is ook een webwinkel geen losstaand medium, maar een onderdeel van een geïntegreerde communicatie - en marketingstrategie. Bovendien spreekt jouw e-shop een andere doelgroep aan, dan die van iemand anders. Je verkoopt andere producten én hebt een totaal andere bedrijfsidentiteit. Jouw webshop is dus uniek.

Daarom werken we zelden met standaardpakketten. Die laten wel toe om snel en goedkoop een e-commerce winkel op te zetten, maar zijn niet altijd af te stemmen op je businessprocessen. Bulldots verplaatst zich in de leefwereld van jouw kmo, die van je klanten en concurrenten. Samen met jou brengen we de doelstellingen van je webproject in kaart en tekenen we de structuur en functionaliteiten van je webshop uit. Op maat van jouw onderneming.

Natuurlijk krijg je eerst een overzichtelijke offerte met een correcte prijs, een haalbare timing en een prototype. Ga je akkoord, dan starten we aan de ontwikkeling. Samen met jou komen we tot een webshop die je bedrijf doet klimmen. Al dan niet gesynchroniseerd met andere programma's of ERP-pakketten. En zonder je te bestoken met ingewikkeld vakjargon.

EN ALS JE ERVOOR TE VINDEN BENT, KLIMMEN WE NOG WAT HOGER

Door producten te promoten of te verspreiden via de juiste kanalen, creëren we verkeer naar je webwinkel. Meer weten? Lees hier meer over online marketing.