Zorgbedrijf Harelbeke

Zorgbedrijf Harelbeke is een autonome organisatie die het aanbod inzake ouderen- en thuiszorg bundelt in een nieuwe structuur om op die manier een sterke openbare dienstverlening te blijven garanderen. Zorgbedrijf wilde zich zo lostrekken van het gewone OCMW.

SERVICES

Het zorgbedrijf biedt verschillende diensten en services aan. Democratische aansturing en bedrijfsmatige efficiëntie gaan hierbij hand in hand en moeten er voor zorgen dat het bestaande aanbod verder gegarandeerd blijft en op termijn eventueel nog uitgebreid wordt.

Onze uitdaging was om een goed overzicht te brengen van de verschillende diensten en de bezoeker hierin te begeleiden.

NEW WEBSITE

Na een grondige studie en analyse, kwam Bulldots tot een nieuwe structuur, waarin alle diensten overzichtelijk werden weergegeven.


Website Zorgbedrijf Harelbeke

CONTENT MANAGEMENT

Onze websites zijn zodanig uitgebouwd zodat de klant steeds alles zelf kan aanpassen. Dit gaat van tekst en beelden op de pagina’s tot de structuur en volgorde van het menu. Er is geen kennis van HMTL, CSS of gelijk welke andere codeertaal nodig om de site aan te passen.

REPONSIVE DESIGN

Tegenwoordig is het ondenkbaar dat websites geen responsive design hebben. Door de opmars van de smartphones wordt dit standaard inbegrepen in het bouwproces van de website.

TOEGANKELIJKHEID/GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

Bij de ontwikkeling van deze nieuwe website hielden we rekening met de checklist van anysurfer, een kwaliteitslabel voor toegankelijke websites.

Bulldots waakte ook over de Website Usability of gebruiksvriendelijkheid. Deze zorgt ervoor dat je site gevonden en geïntegreerd wordt door Google. Deze wil namelijk een optimale ervaring bieden aan bezoekers die de zoekmachine gebruiken. Een gebruiksvriendelijke website voor je bezoekers is dus automatisch ook een website die goed scoort in de zoekmachines.

CALL-TO-ACTION

Wanneer we een nieuwe website ontwikkelen, analyseren we elke pagina op een duidelijk doel en een relevante call-to-action. Voor de site van Zorgbedrijf was het vooral belangrijk dat de familieleden/naasten makkelijk een 'aanvraag' konden indienen. Op elke tekstpagina maakten we het mogelijk om deze call-to-action button aan te vinken.

Bezoek de website: www.zbharelbeke.be

Contacteer ons