Ontdek ons werk voor Tuinen Frederick Claeys - Bulldots

Tuinen Frederick Claeys

Onze vingers zijn dan wel niet zo groen als die van Frederick Claeys, maar van websites ontwerpen en bouwen hebben we gelukkig wel kaas gegeten. De nieuwe webstek die we voor onze favoriete tuinman ontwikkelden, is het perfecte voorbeeld van hoe een aantrekkelijk design, SEO-vriendelijke structuur en user experience hand in hand gaan om sterke resultaten te boeken.


Door in de eerste meeting meteen de juiste vragen te stellen, verzamelden we voldoende info om een grondige SEO-analyse uit te voeren. Aan de hand van die analyse werd de structuur voor de nieuwe website bepaald. Het project kreeg pas echt vorm wanneer we een design ontwikkelden dat perfect aansloot bij de bestaande huisstijl.

Na feedback van de klant werd het ontwerp verder geoptimaliseerd, waarna Bulldots het geheel in een mum van tijd omzette naar een mobile friendly website. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje.
testimonial Frederick Claeys

zaakvoerder

"

Bulldots bracht ál onze wensen in vervulling. We kregen zoals gevraagd een gebruiksvriendelijke, goed bereikbare website met een zeer professionele uitstraling! Ondertussen kregen we ook enorm veel positieve reacties van klanten, ook veel nieuwe klanten vonden al snel onze website terug in hun zoektocht naar een tuinaannemer. Dus wij zijn méér dan tevreden klanten van Bulldots en hun topteam! Doe zo verder!

"

Contacteer ons