Germond

Germond is de grootste leverancier van verspanende CNC gestuurde en conventionele metaalbewerkingsmachines in het land. Al sinds 1989 denkt Germond mee met zijn klanten en komen ze tot de beste oplossing door de geschikte tooling aan te bieden.

WEBDESIGN

Een bedrijf staat natuurlijk niet stil, maar evolueert mee met alle trends binnen de sector. Wanneer je bedrijf verandert, is het belangrijk dat ook je online aanwezigheid een hedendaagse look heeft. De website van Germond onderging een volledige restyling.


Het oog wilt ook wat, maar het restylen van een website gaat veel verder dan dat. Een goede website moet niet enkel mooi ogen, ze moet vooral goed in elkaar steken. Om een optimale gebruiksvriendelijkheid en user experience te verzekeren, zorgden Bullet Point en Bull Dots voor de juiste strategische structuur op de site. Aangezien het ruime aanbod aan producten, werd ook een filtersysteem geïntegreerd. Zo kunnen webbezoekers snel en makkelijk het product vinden waarnaar ze op zoek zijn. Een overzichtelijke structuur en navigatie maken je bezoeker trouwens sneller wegwijs op je site. Dankzij het mobile responsive design is de online beleving het gebruiksgemak op elk scherm optimaal. Het allerbelangrijkste nog: een site die op punt staat bezorgt jou meer conversies.

Nieuwsgierig geworden? We geven je hieronder alvast een sneak peek, maar breng gerust zelf een bezoekje aan de gloednieuwe website van Germond. Geef toe, op deze site wil je toch gewoon blijven surfen?

Contacteer ons