Ontdek ons werk voor Eskofin - Bulldots

Eskofin

Eskofin is gevestigd in Destelbergen en Aalter en is gespecialiseerd in boekhouding en fiscaal advies. Het bedrijf gelooft in digitalisering en duurzame groei en daarom kijken ze verder dan alleen maar de cijfers van hun klanten. Eskofin treedt op als fiscale partner en denkt met je mee. Hun veelzijdige specialisten fungeren als klankbord voor ondernemers. Wij gingen voor hen aan de slag om dat te vertalen in een vernieuwde website

Website

Onze opdracht was duidelijk: meer leads genereren en zich ook als werkgever beter profileren op de arbeidsmarkt. Voordat we uit de startblokken schoten, werd er een grondige analyse van de huidige website uitgevoerd om alle mogelijke optimalisaties in kaart te brengen en een nieuwe strategie uit te stippelen. Uiteraard met SEO in het achterhoofd. 

Een eerste belangrijk aspect: alle diensten op een overzichtelijke manier communiceren. Naast de opsplitsing in boekhouding, fiscaliteit en advies komen nu ook de subdiensten aan bod zoals: vennootschapsrecht, successieplanning, overnamebegeleiding enzovoort. Elke dienst wordt uitgediept op een aparte landingspagina met relevante content, gebaseerd op een SEO-analyse. Op die manier kan Eskofin beter scoren via zowel sociale media, SEO en SEA.

Eskofin neemt als bedrijf ook zijn maatschappelijke rol op en ondersteunt verschillende initiatieven, die ze ook graag via de website willen uitlichten. We maakten hiervoor een aparte contentpagina die makkelijk te vinden is via de topnavigatie. Zo blijft de focus toch liggen op de dienstverlening. Ook voor de vacatures werden ten slotte allemaal aparte detailpagina's voorzien, met de optie om ze eenvoudig via sociale media te delen. 

Dat alles in combinatie met een 'huisstijl proof' webdesign en knappe programmatie, maakt deze nieuwe site meer dan het bezoeken waard!


www.eskofin.beContacteer ons