Online marketing

Bij Bulldots gaan we ver om van jouw merk of bedrijf een succes te maken. Verder dan zichtbare randen van je website of webshop. We stellen een doorgedreven, strategisch internetmarketingplan op. Van lead generation over SEO tot SEA. Van concept tot content. Sterk bedacht en raak geschreven. Om daarna te verspreiden via de geknipte kanalen.

Het resultaat van onze online marketing-aanpak?

  • potentiĆ«le klanten bezoeken je website
  • je biedt de gebruiker een goede ervaring
  • alles is meetbaar en daardoor ook bij te sturen

SEO

Bulldots doet een uitgebreid keyword-onderzoek voor je bedrijf, producten en diensten. Zo'n seo - of zoektermanalyse vormt de basis voor de zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) van je website of webwinkel. Met die kernwoorden gaan we aan de slag. We schrijven content die niet alleen boeit, maar ook makkelijk vindbaar is in Google. Noem het gerust contentmarketing, waarbij we op regelmatige basis voor jou nieuwe, relevante inhoud schrijven en publiceren.

SEA

Search Engine Advertising. Zoekmachine marketing. Online adverteren op Google. Of nog: jij betaalt voor bezoekers, wij zorgen dat die bezoekers kwalitatief zijn. Daarbij houden we rekening met je doelstellingen - meer naamsbekendheid, leads verzamelen ... - en zetten we met gepaste keywords doelgerichte campagnes op. Of wij Google Adwords als werelderfgoed beschouwen? Du-uh!

SOCIALMEDIA-BEHEER EN ADVERTISING

Dankzij Bulldots hoef je geen tijd meer te steken in het beheren van je socialmedia-kanalen. Wij zorgen voor je sociale aanwezigheid, waardoor jij je tijd kan besteden aan je corebusiness. Of wij ook advertenties maken voor Facebook, LinkedIn en Instagram? Je denkt het nog maar of we krijgen al honger. Op basis van je doelstellingen maken, plaatsen en boosten we gerichte campagnes. Of ze in de smaak vallen van je doelgroep? Uiteraard!

E-MAILMARKETING

Bulldots zet e-mailcampagnes op die passen in je algemene communicatiestrategie. Van concept en strategie tot template design en copywriting met geĆÆntegreerde call-to-actions. Die uitkomst zijn herkenbare mailings met een aantrekkelijke titel, links naar je website en een inhoudelijke meerwaarde voor de ontvanger. E-mailmarketing op jouw maat dus. En de resultaten? Die volgen we op de voet.